Anders leren denken - terugkom-moment

U bent hier

Home > Anders leren denken - terugkom-moment

Wanneer

ma, 27/01/2020 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-01-27 19:30:002020-01-27 22:00:00GMT+01:00Anders leren denken - terugkom-momentSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 10.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8518

Heb je ooit de cursus 'Anders leren denken – stop met piekeren' gevolgd? Patrick De Decker luistert en geeft je de kans om ervaringen uit te wisselen. Om samen te bespreken hoe je hebt aangepakt en te reflecteren over de uitvoering van de inzichten en vaardigheden. Is het haalbaar, heeft het iets veranderd? Hoe hou ik de inzichten in leven? Hoe ga ik om met die momenten waarop het niet lukt?

Praktische info:

Voor wie eerder al de cursus 'Anders leren denken – leren omgaan met piekeren' volgde.

Over de begeleiding:

Twaalf jaar geleden kreeg Patrick De Decker voor het eerst de kans om de kennis en de ervaring die hij rond het onderwerp 'Anders Leren Denken' verzameld had, aan een groep door te geven. Als leraar wil hij anderen warm maken voor een werkbare en hoopgevende boodschap. Hij spitst zich daarbij vooral toe tot twee bijzonder onaangename gevolgen van denkfouten: piekeren en een negatief zelfbeeld. Zijn doelgroep gelooft dat een mens zich levenslang kan blijven ontwikkelen. Soms heb je hulp van buiten nodig, van vaklui, maar vaak kan je ook jezelf helpen. Zijn aanbod richt zich tot doe-het-zelvers.

Voor meer info, ga naar: http://www.anderslerendenken.com/

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.