Anselm Adornes en zijn Jeruzalemkapel

U bent hier

Home > Anselm Adornes en zijn Jeruzalemkapel

wandeling en bezoek

Wanneer

za, 23/01/2021 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2021-01-23 10:00:002021-01-23 12:00:00GMT+01:00Anselm Adornes en zijn JeruzalemkapelJan van Eyckplein 8000 Brugge

Waar

Jan van Eyckplein
Jan van Eyckplein
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 18.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 15.00
Sociale prijs - 3.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 21-9124

Wie was Anselmus Adornes? Was hij een Schotse edelman? Waarom en wanneer kwam zijn familie zich vestigen in Brugge ? Wat is de link met Jeruzalem ? Tijdens een wandeling van anderhalf uur leer je één van de belangrijkste figuren van Brugges 'Gouden periode' goed kennen! Aansluitend bezoek je samen met de gids het domein van Anselm Adornes met zijn privé kapel.

Praktische info:

We starten op het Jan van Eyckplein en eindigen in de Jeruzalemkapel. We beperken de groep tot 10 personen. Breng je mondmasker mee.

Partners:

S-wan vzw

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.