Autodelen, iets voor jou?

U bent hier

Home > Autodelen, iets voor jou?

Wanneer

ma, 12/10/2020 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2020-10-12 19:30:002020-10-12 21:30:00GMT+01:00Autodelen, iets voor jou?Sportstraat 2 8020 Ruddervoorde

Waar

Ridefort
Sportstraat 2
8020 Ruddervoorde

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Sociale prijs - 1.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Gratis - 0.00

Code: 20-8845

Staat je wagen meer stil dan je lief is of heb je af en toe een (tweede) wagen nodig? Al aan autodelen gedacht? Bij autodelen gebruiken meerdere mensen één of meer gemeenschappelijke wagen(s). Je gebruikt de auto enkel wanneer je hem nodig hebt; op andere momenten kan een ander ermee op pad. Het bezit van een wagen wordt losgekoppeld van het gebruik, wat handiger is... en zeker goedkoper. Autodelen heeft tal van voordelen! Benieuwd welke vormen van autodelen bestaan? En welke initiatieven er al zijn in jouw buurt? Thomas Devogelaere, vrijwilliger bij Autodelen.net, maakt je wegwijs.

Partners:

Gemeentebestuur Oostkamp

Over de begeleiding:

Als 'praktiserend' autodeler kwam autodelen.net bij mij terecht als autodeelmeester. Dit houdt in dat ik in mijn buurt geïnteresseerde mensen informeer over alle soorten van autodelen en de praktische invulling ervan. En dit op een info moment, via mail of gewoon wanneer iemand me tegen het lijf loopt.

Als niet-autobezitter maar wel autogebruiker ben ik ervan overtuigd dat we auto's veel efficiënter kunnen inzetten. Met het groeiende plaatsgebrek in de steden en de roep naar een kleinere ecologische voetafdruk is het een evidente keuze.
Ik hoop mensen te kunnen helpen om de laatste praktische hindernissen te overwinnen op weg naar het autodelen.

Voor meer info: http://www.autodelen.net

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.