Bezoek aan Ecohuis Antwerpen

U bent hier

Home > Bezoek aan Ecohuis Antwerpen

Wanneer

vr, 24/08/2018 - 12:10 - 18:40
Voeg toe aan kalender2018-08-24 10:10:002018-08-24 16:40:00UTCBezoek aan Ecohuis AntwerpenStationsplein 1 8000 Brugge

Waar

Lokettenzaal station Brugge
Stationsplein 1
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 8.00

Code: 18-7692

Antwerpen heeft een huis waar je terecht kan met al je vragen over duurzaam omgaan met water en energie, bouwen, groen en tuinen, bijen... Tijdens dit bezoek leidt een gids je langs de permanente tentoonstelling 'Meer doen met minder', de daktuin en de ecologische stadstuin. In de tentoonstelling ontdek je hoe je ecologisch kan leven. Op de daktuin vind je vijftien voorbeelddaken en maak je kennis met de bijen. De ecologische stadstuin is een ingesloten stads - en voorbeeldtuin met schanskorven, klimrekken voor planten, compostbakken, moestuinieren op één vierkante meter of in een pallettentuin, alternatieve bloembakken uit afvalmateriaal, stadskippen, wilde bijen in het bijenhotel en soms vissen en salamanders in de kleine vijver.

Praktische info:

We spreken om 12u10 af in de lokettenzaal. Neem eventueel je lunch mee op de trein. Na de gidsbeurt is er nog even tijd om rond te lopen in het Ecohuis. We nemen de trein van 17u05 terug naar Brugge. Een treinticket is niet in de prijs inbegrepen.

Over de begeleiding:

Organiseert en coördineert het aanbod rond de thema's maatschappij, duurzaamheid, burgerschapsvorming en digitale geletterdheid. Lobke is contactpersoon voor de gemeenten Damme en Beernem.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.