Boerenmarkt Lokaal: bezoek

U bent hier

Home > Boerenmarkt Lokaal: bezoek

Wanneer

vr, 09/10/2020 - 17:30 - 19:00
Voeg toe aan kalender2020-10-09 17:30:002020-10-09 19:00:00GMT+01:00Boerenmarkt Lokaal: bezoekKarel Van Manderstraat 115 8310 Sint-Kruis

Waar

Lokaalmarkt
Karel Van Manderstraat 115
8310 Sint-Kruis

Prijzen

Solidariteitsprijs - 6.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 5.00
Sociale prijs - 1.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-9004

Op Lokaalmarkt koop je rechtstreeks van de boer of producent. Anders dan op de veiling, zet de boer zelf zijn prijs. Van die prijs krijgt hij meer dan 80 % - in sommige gevallen meer dan het vijfdubbele van wat de supermarkt hem geeft. Op die manier krijgt de boer loon naar werk, is hij trots op zijn job en kunnen we nog lang van zijn producten genieten. Daarnaast is Lokaalmarkt ook een gezellige plek waar ontmoeting centraal staat. Cibe Vandewalle, verantwoordelijke van Lokaalmarkt Brugge, geeft uitleg over de werking en de vele troeven. Na de rondleiding is er nog tijd om wat inkopen te doen of te blijven hangen in de bar.


Praktische info:

Een drankje is in de prijs inbegrepen.

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.