Borduren - Boutis

U bent hier

Home > Borduren - Boutis

Wanneer

vr, 29/05/2020 - 10:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2020-05-29 10:00:002020-05-29 16:00:00GMT+01:00Borduren - BoutisKerkhofstraat 24 8377 Houtave

Waar

Patchworkatelier
Kerkhofstraat 24
8377 Houtave

Prijzen

Standaardprijs - 50.00
Sociale prijs - 10.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8569

Boutis is een zeer oude techniek uit de Provence en de Languedoc. Het is één van de vele Franse witwerk-technieken, vroeger gebruikt in kleding, linnengoed en kleine gebruiksvoorwerpen. Deze borduurtechniek in reliëf bestaat uit twee op elkaar gelegde stoffen die met de hand worden doorgestikt om vervolgens met katoen op te vullen in het gewenste motief. Sophie Van Driessche, ervaren quiltster, brengt je deze verrassend mooie techniek bij. Je stapt naar huis met een klein werkje in Boutis.

Praktische info:

Breng een borduurring van 10 cm, een sewline potlood (roze) of vulpotlood en een borduurschaar die tot in de punt knipt, mee. Alle materiaal kan in het atelier worden aangekocht.
Het basispakket ter waarde van 15 euro is in de prijs begrepen.
Breng je lunchpakket mee.
Neem ook eens een kijkje op www.patchworkatelier.be

Over de begeleiding:

Sophie Van Driessche volgde een textielopleiding te Brugge en deed Patchworkkennis op in samenwerking met verschillende collega’s uit binnen- en buitenland.
Al een tiental jaar deelt Sophie haar creativiteit in haar eigen Patchwork Atelier met iedereen die interesse heeft in het patchwork gebeuren. Zowel de beginnende cursist als de iets meer ervaren creatieveling zijn welkom.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.