Brexitwandeling - 1000 jaar Britse aanwezigheid in Brugge

U bent hier

Home > Brexitwandeling - 1000 jaar Britse aanwezigheid in Brugge

Wanneer

za, 22/08/2020 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2020-08-22 10:00:002020-08-22 12:00:00GMT+01:00Brexitwandeling - 1000 jaar Britse aanwezigheid in BruggeBurg Brugge 8000 Brugge

Waar

Burg Brugge
Burg Brugge
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 12.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 10.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8928

De Engelsen en Schotten zijn van oudsher prominent aanwezig in Brugge. Al wandelend ontdek je de eerste sporen van de Engelsen in Brugge. Je bezoekt belangrijke plaatsen die we te danken hebben aan de Britten. Je hoort verhalen over memorabele figuren die dank zij Brugge geschiedenis hebben geschreven in Groot-Brittannië. Maar ook over Engelsen die in Brugge zeer verdienstelijk zijn geweest. Een leerrijke en niet te missen wandeling... met enkele linken naar de actualiteit.

Praktische info:

We spreken af op de Burg, voor het stadhuis. De wandeling eindigt op het Jan van Eyckplein. Geheel volgens de regels beperken we de groep tot 10 personen (9 deelnemers + gids). Wie ingeschreven is krijgt hierover nog een bericht. Een mondmasker is verplicht.

Partners:

S-wan vzw

Over de begeleiding:

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.