Brussel, bij hoog en laag - wandeling en Coudenbergsite

Home > Brussel, bij hoog en laag - wandeling en Coudenbergsite

Wanneer

za, 26/08/2017 - 08:40 - 17:00
Voeg toe aan kalender2017-08-26 06:40:002017-08-26 15:00:00UTCBrussel, bij hoog en laag - wandeling en CoudenbergsiteStationsplein 1 8000 Brugge

Waar

Lokettenzaal station Brugge
Stationsplein 1
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 40.00

Code: 17-7110

We trekken een dagje naar het oude centrum van Brussel, de stad op zeven heuvels. In de voormiddag laveer je tussen laag en hoog, tussen Grote Markt, het Koningsplein en de spoorlijn die de stad doorklieft. In geen enkele Europese hoofdstad rijden de treinen dwars door het centrum, hier dus wel. En dat heeft - soms nefaste - gevolgen. Na de lunch gaan we helemaal ondergronds voor een bezoek aan de archeologische Coudenbergsite. Je volgt het traject langs de overblijfselen van het Paleis van Keizer Karel, die als fundering dienen voor de paviljoenen van het Koningsplein, en flaneert langs de ondergrondse Isabellastraat.

Praktische info:

We gaan met de trein en spreken af in de lokettenzaal van het station in Brugge. De gids, de lunch (met water en koffie) en de toegang tot de ondergrondse Coudenbergsite zijn in de prijs begrepen. Het treinticket en extra drankjes bij de lunch niet.

Over de begeleiding:

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.