Corona: alle activiteiten afgelast tot half juli

U bent hier

Home > Nieuws > Corona: alle activiteiten afgelast tot half juli

De lockdown blijft nog even duren. Groepsactiviteiten doen, een workshop volgen, in een publiek zitten... we moeten het voorlopig voor ons uit schuiven. Daarom hebben we besloten om ons hele voorjaarsprogramma af te lassen. 
We schrappen dus ons hele aanbod tot en met 11 juli. Daarna komen we met frisse moed en heel veel goesting terug vanaf 20 augustus, met een nieuw aanbod.
 

Was je ingeschreven voor één van deze geannuleerde activiteiten? We betalen het deelnamegeld terug. Je krijgt hierover nog een bericht.

=> ondertussen worden in Vormingplusland heel wat online activiteiten op poten gezet - hou dit overzicht in de gaten: https://www.vormingplus-brugge.be/online-cursussen-bij-vormingplus

=> je vindt ons nieuwe herfstaanbod vanaf 8 juni op deze website

Wij sluiten tijdelijk ons gebouw en ons secretariaat. Je kan ons enkel bereiken via mail op regio.brugge@vormingplusbrugge.be

We vinden het zelf ontzettend spijtig. Maar met de duidelijke richtlijnen van onze regering en uit oprechte bezorgdheid over de gezondheid van onze bezoekers, lesgevers en medewerkers, is het de enige goede keuze.

Zorg vooral goed voor jezelf en de mensen rondom je. 
We zien elkaar snel weer. Tot binnenkort!

Tip: lees ook onze elektronische nieuwsbrief (abonneer je hier) en volg ons op Facebook. Zo ben je sneller en beter op de hoogte van corona-gerelateerd en ander niews bij Vormingplus regio Brugge.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.