Creatief met seizoensgroenten en verse kruiden

U bent hier

Home > Creatief met seizoensgroenten en verse kruiden

Wanneer

di, 19/05/2020 - 19:00 - 22:00
di, 26/05/2020 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-05-19 19:00:002020-05-19 22:00:00GMT+01:00Creatief met seizoensgroenten en verse kruidenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge2020-05-26 19:00:002020-05-26 22:00:00GMT+01:00Creatief met seizoensgroenten en verse kruidenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 56.00
Sociale prijs - 9.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8625

De eerste nieuwe groenten en het frisse, wilde groen van het moment lenen zich perfect voor het maken van smaakvolle en vernieuwende vegetarische lentegerechten. Samen met Peter Vandermeersch van de Zonnekeuken, maak je zuiverende, volwaardige en doordachte vegetarische lentebereidingen. Je leert ook de typische ingrediënten en hun werking kennen en hoe je ze juist en goed verteerbaar kan bereiden. De recepten zijn steeds kleurrijk, eenvoudig en gemakkelijk in te passen in de dagelijkse keuken, ook bij gezinnen met kinderen.  Deze kooklessen zijn bedoeld als kennismaking en zowel geschikt voor beginners als voor mensen met ervaring in de vegetarische keuken.


Praktische info:

Breng een keukenschortje mee. Een volledige vegetarische maaltijd met bio-producten is in de prijs begrepen.

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Trefwoorden: Duurzaamheid, Koken, Kruiden
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.