Dégage: particulier autodelen

U bent hier

Home > Dégage: particulier autodelen

Wanneer

di, 19/05/2020 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2020-05-19 19:30:002020-05-19 21:30:00GMT+01:00Dégage: particulier autodelenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 20-8833

Heb je een auto die vaak stilstaat of je wil een andere auto gebruiken aan een eerlijke prijs? Dan biedt het kostendelende systeem van Dégage de oplossing.


Als eigenaar blijf je rijden met je auto, en je wint kosten terug. Als ontlener betaal je enkel per kilometer, gebaseerd op de werkelijke kost van de auto. Gebruik je geen auto, dan betaal je niets. Bovendien doet Dégage alle administratie.


Ook leuk meegenomen: je leert jouw buurt beter kennen. De auto's zijn van Bruggelingen zelf. Het contact tussen auto-eigenaar en auto-lener staat voor ons centraal.


Heb je zin? Zit je met vragen? Schrijf je in via: http://www.degage.be/infosessie (zie infomoment in Brugge)Een initiatief van Dégage vzw, werkgroep Duurzame Mobiliteit van Klimaat Podium Brugge vzw en Autodelen.net.

Over de begeleiding:

Als 'praktiserend' autodeler kwam autodelen.net bij mij terecht als autodeelmeester. Dit houdt in dat ik in mijn buurt geïnteresseerde mensen informeer over alle soorten van autodelen en de praktische invulling ervan. En dit op een info moment, via mail of gewoon wanneer iemand me tegen het lijf loopt.

Als niet-autobezitter maar wel autogebruiker ben ik ervan overtuigd dat we auto's veel efficiënter kunnen inzetten. Met het groeiende plaatsgebrek in de steden en de roep naar een kleinere ecologische voetafdruk is het een evidente keuze.
Ik hoop mensen te kunnen helpen om de laatste praktische hindernissen te overwinnen op weg naar het autodelen.

Voor meer info: http://www.autodelen.net

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.