Dagcursus fotografie

Home > Dagcursus fotografie

Straffe Streken 2017

Wanneer

za, 01/07/2017 - 10:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2017-07-01 08:00:002017-07-01 15:00:00UTCDagcursus fotografieBulskampveld 9 8730 Beernem

Waar

Bezoekerscentrum Bulskampveld
Bulskampveld 9
8730 Beernem

Prijzen

Standaardprijs - 20.00

Code: 17-7108

Naast portretfotografie is landschapsfotografie één van de populairste vormen van fotografie. Gustaaf de Meersman, fotograaf, frist je basiskennis op en belicht het belang van kadrering, het specifieke gebruik van het objectief, het spelen met licht… Je spreekt je fantasie aan en maakt originele beelden in een unieke setting, nl. het Domein Bulskampveld. Je gaat op zoek naar sprekende composities. Je maakt opnames en bespreekt de resultaten

Praktische info:

Breng je fototoestel en aangepaste kledij mee. Breng ook je lunch mee of sluit aan bij het Soepcafé.

Deze activiteit vormt een onderdeel van onze 'Straffe Streken' op het Domein Bulskampveld op zaterdag 1 juli: http://www.vormingplus-brugge.be/straffestreken

's Middags zijn alle deelnemers welkom op het Soepcafé voor een gratis lunch (soep en maaltijd - zolang de voorraad strekt).

Partners:

Bezoekerscentrum Bulskampveld

Over de begeleiding:

Fotografie is voor Gustaaf De Meersman één van de media waarmee hij zich artistiek en maatschappelijk geëngageerd uitdrukt. Elke foto die hij maakt hoort bij een be-doel-ing. Het kan zijn om artistieke schoonheid te vatten, om sociale evenementen als herinneringen vast te leggen, of om lijnen, vormen, kleuren en beweging te abstraheren, ofwel gewoon functionalistisch, om ooit eens in een fotobewerking te verwerken.
Via het begeleiden van workshops hoopt hij zijn steentje bij te dragen tot de kwalitatieve en inhoudelijke democratisering van de beeldcultuur.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.