'De cloud' in vogelvlucht - online

U bent hier

Home > 'De cloud' in vogelvlucht - online

Wanneer

ma, 30/11/2020 - 19:30 - 21:00
Voeg toe aan kalender2020-11-30 19:30:002020-11-30 21:00:00GMT+01:00'De cloud' in vogelvlucht - onlineThuis Online Online

Waar

Bij je thuis
Thuis
Online Online

Prijzen

Standaardprijs - 5.00

Code: 20-9209

Bijna iedereen gebruikt vandaag op één of andere manier de cloud, al dan niet bewust. Maar wat is de cloud precies, wie zijn de grote aanbieders, vanaf wanneer wordt het betalend, wat zijn de voordelen en hoe ga je er veilig mee om?


Je kan je bestanden ‘in de cloud’ opslaan zodat ze vanaf elk apparaat toegankelijk zijn. Wanneer je een bestand wijzigt, wordt het automatisch bijgewerkt op elk apparaat waarop je het bijhorende programma geïnstalleerd hebt. Zo beschik je altijd over de laatste versie.


Je komt te weten hoe je je foto's van je smartphone automatisch op je pc of laptop laat komen. Hierbij zoomen we kort in op Google Foto's. Met deze dienst kan je gratis en onbeperkt foto's opladen. Google analyseert deze foto's en voegt op de achtergrond trefwoorden toe. Je hoeft niet langer zelf je foto's te back-uppen, te organiseren, in mapjes onder te verdelen, of trefwoorden toe te voegen.

Praktische info:

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je de dag van de activiteit een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie.

Download alvast Zoom op je pc of tablet. Hier lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom: https://www.vormingplus-brugge.be/faq#n200632

Inschrijven is verplicht, op die manier kunnen we je de login-gegevens sturen.

Over de begeleiding:

Evy Vandewalle geeft op zelfstandige basis les over digitale onderwerpen zoals smartphone, cloud en sociale media. Haar cursussen zijn gestructureerd en bouwen langzaam op. Ze geeft praktijkgericht les met talrijke voorbeelden, oefeningen en een vleugje humor. Er is ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Evy is heel gemotiveerd om haar cursisten mee te krijgen met de snelle digitalisering.

Alle info over haar lessen en voordrachten vind je op www.digitaalmee.be
en haar Facebookpagina vind je hier: https://www.facebook.com/digitaalmee

Trefwoorden: Online, Activiteit
Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.