De juiste smartphone kiezen - online

U bent hier

Home > De juiste smartphone kiezen - online

Wanneer

vr, 18/12/2020 - 09:30 - 11:00
Voeg toe aan kalender2020-12-18 09:30:002020-12-18 11:00:00GMT+01:00De juiste smartphone kiezen - onlineThuis Online Online

Waar

Bij je thuis
Thuis
Online Online

Prijzen

Standaardprijs - 5.00

Code: 20-9212

Ben je toe aan een nieuwe smartphone en/of wil je beter geïnformeerd zijn bij je volgende aankoop? Dan is deze lezing iets voor jou. Je krijgt eenvoudige richtlijnen mee om in het immense aanbod het bos door de bomen te zien. Evy Vandewalle van Digitaalmee gaat dieper in op de belangrijkste aspecten van een smartphone zoals:


schermgrootte & -type;

processor (SoC) & werkgeheugen;

opslagruimte (intern/extern);

camera (sensor, lens, software);

batterijduur (autonomie);

besturingssysteem (iOS vs Android);

accessoires


Kortom, ze helpt je beter te bepalen welk type gebruiker je eigenlijk bent, zodat je de smartphone kunt kiezen die het beste bij jou past. Hierbij staan we ook stil bij het duurzaamheidsaspect en krijg je enkele tips om je toestel langer te laten meegaan.

Praktische info:

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je de dag van de activiteit een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie.

Download alvast Zoom op je pc of tablet. Hier lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom: https://www.vormingplus-brugge.be/faq#n200632

Inschrijven is verplicht, op die manier kunnen we je de login-gegevens sturen.

Over de begeleiding:

Evy Vandewalle geeft op zelfstandige basis les over digitale onderwerpen zoals smartphone, cloud en sociale media. Haar cursussen zijn gestructureerd en bouwen langzaam op. Ze geeft praktijkgericht les met talrijke voorbeelden, oefeningen en een vleugje humor. Er is ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Evy is heel gemotiveerd om haar cursisten mee te krijgen met de snelle digitalisering.

Alle info over haar lessen en voordrachten vind je op www.digitaalmee.be
en haar Facebookpagina vind je hier: https://www.facebook.com/digitaalmee

Trefwoorden: Online, Activiteit
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.