De kracht van zeewieren

Home > De kracht van zeewieren

Wanneer

do, 24/08/2017 - 10:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2017-08-24 08:00:002017-08-24 14:00:00UTCDe kracht van zeewierenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 70.00

Code: 17-7133

De eigenschappen en toepassingen van zeewieren zijn voor de meesten onder ons niet zo bekend. Toch werden zeewieren al tijdens de oudheid gebruikt in thalassotherapieĆ«n. Later vonden die ook hun weg in veevoeding, als meststof en in onze cosmetica. Hoewel ze in Japan en China al eeuwenlang dagelijkse kost zijn, vonden ze moeilijk toegang tot ons Westers voedingspatroon. Geleidelijk aan komt hierin verandering. Zeewieren worden de voeding van de toekomst genoemdĀ  want ze hebben tal van gezondheidsvoordelen. Ze zijn een ideale en makkelijke bron van mineralen, houden onze huid gezond, helpen ons lichaam zuiveren, zorgen voor een goed functioneren van de schildklier... Voedingscoach Sabine Martens bespreekt alle zeewieren, hun kenmerken, hoe je ze kan gebruiken en combineren. En uiteraard maakt ze ze ook klaar in een heerlijke maaltijd.

Praktische info:

Een volledige vegetarische maaltijd aangepast aan het thema is in de prijs begrepen.

Over de begeleiding:

Sabine Martens woont in Brugge en heeft een zelfstandige praktijk als voedingstherapeute. Haar missie is mensen bewust maken van het belang van de juiste voeding voor hun lichaam.
Van opleiding is zij apotheker en schoolde zich bij op het gebied van voeding en natuurlijke geneeskunde. Naast persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, geeft ze ook kooklessen, lezingen en opleidingen. Haar werkwijze is uniek in Belgie.

Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.