De kunst van het verleiden

U bent hier

Home > De kunst van het verleiden

Wanneer

do, 11/02/2021 - 20:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2021-02-11 20:00:002021-02-11 22:00:00GMT+01:00De kunst van het verleidenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 12.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 10.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 21-9144

‘Verleiding’ wordt dikwijls vernauwd tot een sexueel geladen ontmoeting. Niets mis mee… maar het is een verrijking als je dit ook nog eens kunt uitbreiden naar andere aspecten van het leven. In een luchtige causerie over lichaamstaal, présence en motieven laat Lucas Vandenbussche, acteur en drama- en bewegingsdocent, verschillende verleidingsaspecten de revue passeren. De versluiering in daad en woord, de opbouw van de zoete spanning, de biologie van de verleiding... Deze causerie wordt een pamflet om verleidend in het leven te staan! Verleiding hoort bij het leven. Zeker bij de liefde maar ook bij de opvoeding, het onderwijs, de handel, de politiek.

Over de begeleiding:

Lucas Vandenbussche is communicatietrainer in een sociale hogeschool en gebruikt zijn expertise in opdracht van verschillende andere organisaties. Hij is ook acteur en theatermaker. Via zijn opleiding tot eutonie-pedagoog ligt zijn deskundigheid vooral op het vlak van lichaamstaal. Hij coördineert ook Tink Tank Performances (theatermakerij).

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.