De natuurlijke keuken - een herfstseizoenskookles

U bent hier

Home > De natuurlijke keuken - een herfstseizoenskookles

Wanneer

ma, 04/11/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-11-04 19:00:002019-11-04 22:00:00GMT+01:00De natuurlijke keuken - een herfstseizoenskooklesSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 29.00
Sociale prijs - 6.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8104

De natuurlijke vegetarische keuken biedt een ongelofelijke waaier aan 'nieuwe' producten, ideeën en gezichtspunten. Samen met kok en lesgever Peter Vandermeersch ga je zelf aan de slag. Je leert een aantal seizoensingrediënten smaakvol, kleurrijk en passend bereiden. Naast de ingrediënten en de bereidingen leer je ook de achterliggende ideeëen en samenhangen kennen die met deze voeding en keuken verbonden zijn. De recepten zijn zo opgesteld dat ze eenvoudig in te passen zijn in de dagelijkse keuken en in gezinnen met kinderen.

Praktische info:

Deze activiteit is geschikt voor beginners en verruimend voor mensen met ervaring of met één of andere voedingsleer als achtergrond. Breng een schort mee. Een volledige maaltijd met bio-producten is in de prijs begrepen.

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.