In de tuin van Gezelle - gesprek met Femke Vindevogel

U bent hier

Home > In de tuin van Gezelle - gesprek met Femke Vindevogel

Wanneer

zo, 21/06/2020 - 10:30 - 12:30
Voeg toe aan kalender2020-06-21 10:30:002020-06-21 12:30:00GMT+01:00In de tuin van Gezelle - gesprek met Femke VindevogelRolweg 64 8000 Brugge

Waar

Guido Gezelle-museum
Rolweg 64
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 8.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8789

Brugs schrijftalent Femke Vindevogel debuteerde vorig jaar met haar roman Confituurwijk (genomineerd voor de Bronzen Uil). Het boek is een poëtische vertelling over de botsing van culturen in een Vlaamse achterstandswijk, een ode aan de schoonheid van banale dingen. Femke schrijft ook poëzie en kortverhalen. In gesprek met schrijfdocente An Van Paemel vertelt ze over wat haar inspireert, het schrijfproces, haar ‘coming of age’ als jong schrijftalent. Op de langste dag van het jaar, in de mooiste tuin van Brugge!

Praktische info:

Je krijgt een drankje aangeboden.

Partners:

Brugge Musea
Vlaams Fonds voor de Letteren

Over de begeleiding:

An Van Paemel studeerde Germaanse filologie.

Ze houdt van lezen, schrijven, boetseren, levenslang bijleren en onderweg zijn.

Ze volgde jarenlang schrijfcursussen bij Vormingplus en maakte deel uit van het Brugs Schrijverscollectief, dat een aantal verhalenbundels publiceerde. Ze is een van de oprichters van de Seriewoordenaars, een groep schrijvers die elkaars werk in wording redigeert.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.