De Venetiaanse hoekjes van Brugge

U bent hier

Home > De Venetiaanse hoekjes van Brugge

stadswandeling

Wanneer

vr, 28/08/2020 - 14:00 - 16:30
Voeg toe aan kalender2020-08-28 14:00:002020-08-28 16:30:00GMT+01:00De Venetiaanse hoekjes van BruggeMarkt 8000 Brugge

Waar

Markt Brugge
Markt
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 12.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 10.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8901

Omwille van zijn vele Reitjes wordt Brugge met lichte zin voor overdrijving wel eens het Venetië van het Noorden genoemd. Maar van die uitspraak is meer aan dan je op het eerste zicht zou denken. Begin 14e eeuw zetten Venetiaanse handelaars voor het eerst voet aan wal in Brugge. Niet alleen droegen ze bij tot de economische bloei van de stad, ze lieten er ook hun stempel achter. Gids Marc De Brabandere treedt in hun voetsporen en toont je de bekende en minder bekende Venetiaanse kantjes van Brugge.


Geheel volgens de regels beperken we de groep tot 10 personen (9 deelnemers + gids). Wie ingeschreven is krijgt hierover nog een bericht. Een mondmasker is verplicht.

Praktische info:

We spreken af voor het oude postgebouw (nu de winkel Sissy Boy) op de Markt van Brugge. De wandeling eindigt op het Jan Van Eyckplein. We beperken de groep tot 20 personen. Breng een mondmasker mee.

Over de begeleiding:

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.