Djembé - kennismaking

U bent hier

Home > Djembé - kennismaking

Wanneer

vr, 28/08/2020 - 18:30 - 20:30
Voeg toe aan kalender2020-08-28 18:30:002020-08-28 20:30:00GMT+01:00Djembé - kennismakingSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 30.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 25.00
Excl. huur materiaal - 20.00
Sociale prijs - 5.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8971

Kan je ook niet stil blijven zitten bij een djembé-optreden? De Afrikaanse trommel laat je het ritme van de aarde voelen. Wie zelf de djembé in handen neemt, ervaart nog beter wat het met je doet. Sidy Cissokho leert je enkele basisritmes van het instrument ontdekken. Je zal versteld staan van de mooie klanken die je samen kan produceren. Door de hartslag van het ritme en het samenspel komt er een groove om U tegen te zeggen.

Praktische info:

Deze sessie is een proevertje voor absolute beginners. Bevalt het je? Dan kan je vanaf 11 september deelnemen aan de vijfdelige djembéreeks.
De huur van een djembé is in de prijs begrepen. Wie zelf een djembé meebrengt betaalt 5 euro minder (dit geldt niet voor de sociale prijs).

Partners:

Jali Kunda vzw

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.