Ecoliving in Brugge

U bent hier

Home > Nieuws > Ecoliving in Brugge

Ken jij Ecoliving in Brugge? De organisatie werkte vroeger vanuit een pand in de Hoefijzerlaan, met de L.E.T.S. ruilwinkel en de weggeefwinkel als buren. Omdat dit pand binnenkort wordt verbouwd is Ecoliving recent verhuisd naar de Langestraat 70bis.

Het doel van Ecoliving vzw is om preventie, hergebruik en recyclage van afval te stimuleren en voedselverlies tegen te gaan. Ecoliving verbindt door allerhande activiteiten mensen met elkaar én met het leven in het geheel. Ecoliving is een organisch gebeuren, regelmatig ontstaan er nieuwe activiteiten. Wie wil kennis maken met zaken als ruilhandel, permacultuur, boekenruil, (het verwerken van) voedseloverschotten, soepcafé, … wordt daar hartelijk verwelkomd door Peter Clerckx en het Ecoliving team.

Wie nog recycleerbare spullen heeft, mag die gerust brengen. Ecoliving is op zoek naar elektrische keukenapparaten, uitgebrande theelichtjes, gebruikte nespresso en senseo pads, kaarsresten, stukgewaaide paraplu's, tassen, borden, bestek en ander keukenmateriaal en (defecte) naaimachines. Electroherstellers en mensen die goed met de naaimachine overweg kunnen én die spullen een tweede leven willen geven, zijn zeker ook welkom.

Ecoliving is elke dinsdag open, doorlopend van 14u tot 20u.
Ook op Kerstdag en Nieuwjaar kan je bij Ecoliving terecht voor een gezellige babbel, om te recycleren...

Meer info: http://ecolivingbrugge.blogspot.com/

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.