Een elektrische auto: iets voor jou?

U bent hier

Home > Een elektrische auto: iets voor jou?

Wanneer

do, 16/01/2020 - 20:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-01-16 20:00:002020-01-16 22:00:00GMT+01:00Een elektrische auto: iets voor jou?C. Marichalstraat 1 8730 Beernem

Waar

Bibliotheek Beernem
C. Marichalstraat 1
8730 Beernem

Prijzen

Standaardprijs - 5.00

Code: 20-8343

Waarmee moet je rekening houden bij de keuze van een elektrische auto? Wat mag je verwachten qua rijbereik en hoeveel kost elektrisch rijden echt? Kan je op reis met een elektrische auto en hoe vermijd je problemen? Ervaringsdeskundige Hendrik De Corte heeft het ook over de laadmogelijkheden (thuis en aan publieke laadpalen) en de evoluties die je binnenkort mag verwachten. De voordelen voor klimaat en milieu komen aan bod, maar deze lezing gaat vooral over de elektrische auto zelf. Je krijgt objectieve informatie aangevuld met persoonlijke ervaringen.


Geïnteresseerd in elektrisch rijden én autodelen? Kom dan al om 19u30 naar de bib want Cedric Depuydt, bestuurslid van Coopstroom, komt toelichting geven net voor de lezing over elektrische auto's.

CoopStroom is een erkende burgercoöperatie, die naast groene energie ook elektrische deelwagens aanbiedt. Momenteel staan er al wagens aan de bibliotheek van Beernem, maar binnenkort komen er ook wagens in Oostkamp en Brugge.

Praktische info:

Inschrijven kan vanaf 18 juni via www.beernem.be/tickets.

Deze sessie start om 20u. Als je interesse hebt in de elektrische auto's van Coopstroom die aan de bib staan, kom je best al om 19u30.

Partners:

Bibliotheek Beernem

Over de begeleiding:

Hendrik De Corte is diensthoofd Wonen en Werken bij het stadsbestuur Damme. Hij schrijft regelmatig voor de inwoners van zijn stad over wat we thuis en onderweg zelf kunnen doen voor minder energieverbruik en meer groene energie. Daarbij gaat hij altijd op zoek naar wat betaalbaar is. Als hij niet fietst dan rijdt hij met een volledig elektrische auto.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.