Een elektrische auto: iets voor jou?

U bent hier

Home > Een elektrische auto: iets voor jou?

Wanneer

di, 19/05/2020 - 20:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-05-19 20:00:002020-05-19 22:00:00GMT+01:00Een elektrische auto: iets voor jou?Vlamingveld 40 8490 Jabbeke

Waar

Bibliotheek Jabbeke
Vlamingveld 40
8490 Jabbeke

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Sociale prijs - 1.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8805

Er komen voortdurend nieuwe elektrische auto’s op de markt. Hoe maakt je een goede keuze uit het aanbod? Of wacht je beter nog af? Wat mag je echt verwachten qua rijbereik en hoeveel kost elektrisch rijden? Kan je op reis met een elektrische auto? Ervaringsdeskundige Hendrik De Corte heeft het ook over opladen thuis en aan publieke laadpalen. Je krijgt objectieve informatie aangevuld met persoonlijke ervaringen.Partners:

Bibliotheek Jabbeke
Gemeentebestuur Jabbeke

Over de begeleiding:

Hendrik De Corte is diensthoofd Wonen en Werken bij het stadsbestuur Damme. Hij schrijft regelmatig voor de inwoners van zijn stad over wat we thuis en onderweg zelf kunnen doen voor minder energieverbruik en meer groene energie. Daarbij gaat hij altijd op zoek naar wat betaalbaar is. Als hij niet fietst dan rijdt hij met een volledig elektrische auto.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.