Erfgoed leeft - Een blik achter de schermen van Spermalie

U bent hier

Home > Erfgoed leeft - Een blik achter de schermen van Spermalie

Wanneer

wo, 13/11/2019 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-11-13 14:00:002019-11-13 16:00:00GMT+01:00Erfgoed leeft - Een blik achter de schermen van SpermalieSnaggaardstraat 9 8000 Brugge

Waar

Spermalie instituut
Snaggaardstraat 9
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 8.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.139€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.708€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8444

Het Spermalie-instituut voor blinden en doven is een begrip in Brugge. Naast de geschiedenis van congregatie en school, herbergt Spermalie ook een schat aan boeken en mysterieuze objecten. VZW De Kade zette rond de bibliotheek van stichter Kanunnik Charles Carton én rond de collectie hulpmiddelen voor blinden en doven een sterke vrijwilligerswerking op poten. Hugo Brabant (voormalig medewerker van De Kade) neemt je mee doorheen de pandgang en in de kapel van het klooster, een inwijding in de geschiedenis van Spermalie. Lieve Standaert, voorzitter van vzw De Kade, en Ina Verrept van Erfgoedcel Brugge vertellen over de werking rond de bibliotheek Carton en die rond de hulpmiddelen.

Partners:

Erfgoedcel Brugge
De Kade - begeleidingscentrum Campus Spermalie

Over de begeleiding:

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.