Ethisch beleggen - infosessie

U bent hier

Home > Ethisch beleggen - infosessie

Wanneer

wo, 16/10/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-10-16 19:00:002019-10-16 22:00:00GMT+01:00Ethisch beleggen - infosessieVlamingveld 40 8490 Jabbeke

Waar

Vrijetijdscentrum Jabbeke
Vlamingveld 40
8490 Jabbeke

Prijzen

Standaardprijs - 12.00
Sociale prijs - 2.50

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8411

Als je je centen verstandig én ethisch wil beheren, weet je best wat je doet. Ethische beleggingen voldoen aan ethische normen en ondersteunen een sociaal, milieugebonden of cultureel doel. Er zijn steeds meer beleggingsproducten en de juiste info vinden is niet altijd eenvoudig. Waarop moet je letten als je kiest? Welke valkuilen moet je vermijden? Wat drijft je bankier als hij je adviseert? In deze infosessie neemt expert en 'bank-insider' Guy Mattan ethisch beleggen kort en helder onder de loep.

Partners:

Gemeentebestuur Jabbeke
Bibliotheek Jabbeke

Over de begeleiding:

Econoom van opleiding, stond Guy tijdens zijn bancaire loopbaan bijna voortdurend in contact met beleggende Vlaamse families. Op die manier heeft hij een onderbouwde visie ontwikkeld op wat de (informatie-) noden zijn bij beleggers, hoe banken hierop inspelen en hoe je op lange termijn op een zinvolle manier je geld aan het werk zet en houdt.
Guy heeft hierbij ook de ontwikkeling van duurzaam/ethisch beleggen van nabij gevolgd, sinds een paar jaar ondermeer als bestuurder van VZW Forum Ethibel.
Guy tracht de sessies steeds zo interactief mogelijk te maken, zodat er ruimte is voor persoonlijke vragen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.