Facebook: groepen en fotoalbums

U bent hier

Home > Facebook: groepen en fotoalbums

Wanneer

di, 28/01/2020 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-01-28 19:00:002020-01-28 22:00:00GMT+01:00Facebook: groepen en fotoalbumsSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 10.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8611

In deze workshop toont Evy Vandewalle je hoe je Facebook optimaal kan inzetten voor je vereniging of hoe je groepen kan maken voor je familie, club- of reisgenoten... Je krijgt tips voor het plaatsen van interessante berichten op je pagina, je ontdekt de voordelen van het maken van groepen en je leert je groep beheren. Je kan ook een besloten groep maken om informatie en foto's uit te wisselen, enkel zichtbaar voor de leden van de groep. Je gaat aan de slag met fotoalbums en de opties ervan. Tenslotte besteden we ook aandacht aan privacy en geeft Evy nog wat richtlijnen mee om sprekende foto's te maken.

Praktische info:

Breng je laptop (en lader) mee. Er wordt een lesgroep gemaakt waarin je kan oefenen en die we nadien terug verwijderen.

Over de begeleiding:

Evy Vandewalle geeft op zelfstandige basis les over digitale onderwerpen zoals smartphone, cloud en sociale media. Haar cursussen zijn gestructureerd en bouwen langzaam op. Ze geeft praktijkgericht les met talrijke voorbeelden, oefeningen en een vleugje humor. Er is ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Evy is heel gemotiveerd om haar cursisten mee te krijgen met de snelle digitalisering.

Alle info over haar lessen en voordrachten vind je op www.digitaalmee.be
en haar Facebookpagina vind je hier: https://www.facebook.com/digitaalmee

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.