Feestelijke hapjes uit de vegetarische keuken

U bent hier

Home > Feestelijke hapjes uit de vegetarische keuken

Wanneer

wo, 11/12/2019 - 19:00 - 22:00
wo, 18/12/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-12-11 19:00:002019-12-11 22:00:00GMT+01:00Feestelijke hapjes uit de vegetarische keukenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge2019-12-18 19:00:002019-12-18 22:00:00GMT+01:00Feestelijke hapjes uit de vegetarische keukenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 56.00
Sociale prijs - 11.50

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8106

De vegetarische keuken biedt ook heel wat nieuwe en interessante mogelijkheden voor feestelijke gelegenheden. Kok Peter Vandermeersch bewijst dat je ook vegetarische bereidingen feestelijk, smakelijk en kleurrijk kan laten ogen. Hij laat je daartoe kennismaken met een aantal producten en ideeën uit de vegetarische keuken. Zelfs kieskeurige gasten zullen niet onberoerd blijven bij deze feestelijke en stralende bereidingen.

Praktische info:

Breng een keukenschort mee. Deze activiteit richt zich zowel tot wie zijn/haar eerste stappen zet in de vegetarische wereld als tot wie zich hierin meer wil bekwamen.
Een volledige feestelijke vegetarische maaltijd is in de prijs begrepen.

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.