Foodpairing - Feestelijke hapjes met thee

U bent hier

Home > Foodpairing - Feestelijke hapjes met thee

Wanneer

wo, 20/11/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-11-20 19:00:002019-11-20 22:00:00GMT+01:00Foodpairing - Feestelijke hapjes met theeSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 38.00
Sociale prijs - 8.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.139€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.708€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8359

Binnenkort komen de feesten er weer aan. Met lekker eten én verfijnde dranken. Maar wat als je het gehad hebt met alcohol, of je lust het niet, of je moet tijdelijk op zoek naar een alternatief ? Al eens gedacht aan thee als waardig alternatief voor wijn ? Neen, niet de gearomatiseerde zakjes, maar de pure, losse thee, met alle bijhorende aroma’s en smaken en met gastronomisch potentieel. Samen met theesomelier Veronique Sanctobin bekijk je de raakpunten en de verschillen tussen wijn en thee en de algemene principes van foodpairing. Je komt te weten hoe je kwaliteitsthee kan zetten om er het maximum aan geur en smaak uit te halen en je voegt de daad bij het woord en gaat zelf aan de slag in de keuken. Smakelijk!

Praktische info:

Breng een keukenschort mee. Een buffet met hapjes en aangepaste theeën is in de prijs begrepen.

Over de begeleiding:

Véronique Sanctobin is theesommelier en stichtend lid van de professionele vereniging Sommelier T.
Ze volgde opleidingen in binnen- en buitenland, bij verschillende teamasters en blijft zich bijscholen. Als tea-cher wil ze haar passie voor de Camellia Sinensis doorgeven aan al wie open staat voor een nieuwe visie op de eeuwenoude drank.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.