Gelukscafé

U bent hier

Home > Gelukscafé

Wanneer

di, 09/01/2018 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2018-01-09 13:00:002018-01-09 15:00:00UTCGelukscaféSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 8.00

Code: 18-7396

Stel je eens voor: je zit in een dipje of misschien wel een serieuze dip. Het gaat je even niet, of misschien wel al wat langer. En dan kan je gewoon een ander kanaal kiezen, net zoals je van zender verandert op tv of radio. Een simpele druk op of draai aan de knop. En plots voel je de positieve gevoelens tintelen. Je hoort verhalen van mensen die gelukkig zijn, je krijgt richtingaanwijzers aangereikt om zelf je geluk te vinden, je wordt geïnspireerd en krijgt ideeën, herinnert je weer je eigen kracht. Zo'n plek wil het Gelukscafé zijn, een gezellige plek waar mensen graag komen. Je bent er welkom met alles wat er leeft en speelt in je leven EN de focus ligt er op geluk delen, elkaar inspireren om gelukkig te zijn. Ongedwongen, maar begeleid: niets moet en er mag heel veel.

 

Praktische info:

Vanaf 2018 ziet het Gelukscafé er iets anders uit: elke maand komt er een middagsessie en een avondsessie. Als je wil, kan je dus twee keer per maand komen en meegenieten in het Gelukscafé. Het thema zal hetzelfde zijn, de inbreng van de mensen kan helemaal anders zijn. 

Het Gelukscafé wordt ook betalend. Enerzijds om de onkosten te dekken, anderzijds om goed begeleide bijeenkomsten te kunnen blijven garanderen.

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.