Genieten van kunst en cultuur vanuit je kot - online

U bent hier

Home > Genieten van kunst en cultuur vanuit je kot - online

Wanneer

do, 11/06/2020 - 19:30 - 21:15
Voeg toe aan kalender2020-06-11 19:30:002020-06-11 21:15:00GMT+01:00Genieten van kunst en cultuur vanuit je kot - onlineThuis 8000 Brugge

Waar

Bij je thuis
Thuis
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Sociale prijs - 1.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8968

Een beetje cultuurliefhebber voelt zich op zijn best in een kunsttempel of cultuurhuis. Maar in deze bijzondere tijden is het goed om te weten dat je ook thuis volop van kunst en cultuur kan genieten. In deze sessie bekijken we onder meer hoe musea online hun collecties beschikbaar maken, waar je de grote literatuurklassiekers legaal en gratis kan downloaden en hoe je topuitvoeringen van grote opera’s gewoon thuis kan meepikken. Heel wat kunstinstellingen hebben hier de laatste weken enorme inspanning toe gedaan. We gaan af van de geijkte internetpaden en verkennen de uithoeken van de online wereld om de krenten uit de digitale pap te halen.

Praktische info:

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je de dag van de activiteit een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie.

Download alvast Zoom op je pc of tablet. Hier lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom: https://www.vormingplus-brugge.be/deelnemen-aan-een-online-activiteiten-...

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.