Gitaar bij het kampvuur

U bent hier

Home > Gitaar bij het kampvuur

Wanneer

wo, 28/08/2019 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2019-08-28 19:30:002019-08-28 21:30:00GMT+01:00Gitaar bij het kampvuurAstridlaan 409 8310 Assebroek

Waar

Hoeve Engelendale
Astridlaan 409
8310 Assebroek

Prijzen

Standaardprijs - 12.00
Sociale prijs - 6.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8295

Zin om de sterren van de hemel te spelen en zingen bij een avondlijk kampvuur? Met echte kampvuurevergreens - Country roads, Let it be, Wish you were here, Blowing in the wind, Het is de nacht... - ga je volledig in vakantiemodus. Een knetterend vuur, een mooie plek, een drankje en een hapje maken het zomers plaatje compleet. Bart Merlevede stookt het vuur en je gitaarspel aan.

Praktische info:

Voor wie de beginnerscursus gitaar gevolgd heeft of al vlot de basisakkoorden kan spelen.
Breng je gitaar of ukelele, een dekentje en een klapstoeltje mee (als je liever niet op de grond zit). Trek eventueel warme kledij aan. We zorgen voor een drankje, een knabbeltje... en een kampvuur.

Hoeve Engelendale bereik je via een smal weggetje links langs de Astridlaan, bij het buitenrijden van Assebroek richting Oedelem. Parkeer je wagen NIET langs dat weggetje maar in één van de tegenoverliggende straten langs de Astridlaan (Pannenhuisstraat, Molenstraat).

Over de begeleiding:

Bart Merlevede is muziektherapeut en geeft reeds meer dan 15 jaar muzikale vorming, overal te lande. In Brugge legt hij zich toe op muziekkampjes voor kleuters en muziek op schoot voor baby en ouders. Verder kan je bij hem terecht voor individuele muziektherapie (volwassenen en kinderen), zingen, Afrikaanse percussieworkshops en optredens.
Zijn nieuwste project heet de Tamboeri band: rock and roll voor kinderen, waarmee hij optreedt in Vlaamse muziekclubs, jeugdhuizen en op evenementen. Vormingplus Brugge is een partner in het tot stand komen van de cd-uitgave 'tamboeri zingt!'. Deze is dan ook verkrijgbaar bij ons aan de balie.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.