Herfstwandeling in het bos bij Waardamme

U bent hier

Home > Herfstwandeling in het bos bij Waardamme

Wanneer

do, 14/11/2019 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-11-14 14:00:002019-11-14 16:00:00GMT+01:00Herfstwandeling in het bos bij WaardammeDenemetstraat 8 8020 Waardamme

Waar

parking Denemetstraat
Denemetstraat 8
8020 Waardamme

Prijzen

Standaardprijs - 15.00
Sociale prijs - 3.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8407

Wandelen in het bos in de herfst. Wat kan er gezonder zijn? Tijdens deze wandeling van ongeveer 5 km op een rustig tempo, geniet je van mooie herfstkleuren, prachtige bosdreven, kleurrijke bessen, enkele open plekken met misschien nog wat late heide. We wandelen in het Rooiveld, het Kampveld en de Papenvijvers. We stoppen even voor een foto of uitleg over alles wat we zien of een verhaaltje. Puur genieten in deze mooie regio!

Praktische info:

Startplaats: parking op het einde van de Denemetstraat (zijstraatje van de Rooiveldstraat) in Oostkamp. Goede wandelschoenen en eventueel regenkledij kunnen van pas komen.

Over de begeleiding:

Rita Gesquiere woont in Langemark en is al jaren geïnteresseerd in wilde planten. Om die passie te funderen en verdiepen volgde Rita een opleiding tot herboriste en kruidenverwerker bij Syntra West. Zij organiseert geregeld workshops over planten, kruiden en bessen en begeleidt ook planten- en kruidenwandelingen. Je kan Rita Gesquiere contacteren op r.gesquiere@telenet.be.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.