Het mysterieuze Brugge - wandeling

U bent hier

Home > Het mysterieuze Brugge - wandeling

Wanneer

za, 29/08/2020 - 10:00 - 12:30
Voeg toe aan kalender2020-08-29 10:00:002020-08-29 12:30:00GMT+01:00Het mysterieuze Brugge - wandelingBegijnenvest zn 8000 Brugge

Waar

Poertoren
Begijnenvest zn
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 12.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 10.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8898

Brugge draagt eeuwenoude mysteries met zich mee. Wat is het geheim van de middeleeuwse bouwers? Is er een relatie tussen het Heilig Bloed en de Heilige Graal? Met welk doel werd de Jeruzalemkerk gebouwd? Waar woonde Van Eyck? Gids Dirk Roose neemt je mee op een fascinerende wandeling vol symboliek, verhalen en legenden, van Minnewater tot Jeruzalemkerk. Een wandeling langs de verborgen kant van Brugge!

Praktische info:

Afspraakpunt: de Poertoren, Begijnevest (vlakbij het Minnewaterpark); eindpunt: Jeruzalemkerk. Geheel volgens de regels beperken we de groep tot 10 personen (9 deelnemers + gids). Wie ingeschreven is krijgt hierover nog een bericht. Een mondmasker is verplicht.

Partners:

Koninklijke Gidsenbond Brugge en West-Vlaanderen vzw

Over de begeleiding:

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.