Hoe rouwen schrijvers en muzikanten?

U bent hier

Home > Hoe rouwen schrijvers en muzikanten?

Wanneer

do, 22/10/2020 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-10-22 19:30:002020-10-22 22:00:00GMT+01:00Hoe rouwen schrijvers en muzikanten?Hauwerstraat 3C 8000 Brugge

Waar

De Brug
Hauwerstraat 3C
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 10.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 8.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-9058

In de novembermaand herdenken veel mensen hun geliefden. Troostende teksten en liederen kunnen ons daarbij helpen. Veel schrijvers en muzikanten moesten ook zonen, dochters, vaders, moeders of echtgenotes laten gaan. We duiken in een breed oeuvre van Frederik van Eeden tot A. F. Th. van der Heijden. Kristien Hemmerechts en Connie Palmen schreven op een beklijvende manier over het heengaan van een dochter. Na een rustgevende bloemlezing afgewisseld met passende live muziek op gitaar delen we na de pauze ervaringen rond afscheid voor wie wil.

Over de begeleiding:

Stefaan Segaert woont in Lokeren en is oprichter van de lokale LETS-groep, een ecologisch soepkarproject ism Alderande en was betrokken bij de opstart van Repair Cafés in de regio Waasland.
Hij werkt als educatief medewerker bij Vormingplus Waas-en-Dender. Zijn fietstochten vind je op www.safarioostwaarts.be. In 2017 bezocht hij meer dan 30 projecten in Nederland die hem inspireerden. Meer daarover op www.glurenbijdeburen.org.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.