I love you so Matcha - Japanse thee

U bent hier

Home > I love you so Matcha - Japanse thee

Wanneer

do, 27/08/2020 - 14:00 - 16:30
Voeg toe aan kalender2020-08-27 14:00:002020-08-27 16:30:00GMT+01:00I love you so Matcha - Japanse theeSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 24.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 20.00
Sociale prijs - 4.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-9044

Matcha is hip, matcha is hot: een goede reden om er even bij stil te staan. Wat velen niet weten, is dat matcha, vanuit de Oosterse traditie, onlosmakelijk verbonden is met een ander fenomeen, namelijk de Japanse theeceremonie of de Cha No Yu. Rituelen, schoonheid, met andere woorden: de Japanse ziel. We gaan samen op zoek naar de roots van matcha: wat is het, van waar komt het, hoe wordt het gemaakt en waarom kent het nu zoveel succes? Je leert van alles over deze heel speciale groene thee. We gaan proeven van deze bijzondere lekkernij en je gaat naar huis met allerlei praktische tips.

Over de begeleiding:

Véronique Sanctobin is theesommelier en stichtend lid van de professionele vereniging Sommelier T.
Ze volgde opleidingen in binnen- en buitenland, bij verschillende teamasters en blijft zich bijscholen. Als tea-cher wil ze haar passie voor de Camellia Sinensis doorgeven aan al wie open staat voor een nieuwe visie op de eeuwenoude drank.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.