I see tea in icetea - workshop

U bent hier

Home > I see tea in icetea - workshop

Wanneer

ma, 06/07/2020 - 14:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2020-07-06 14:00:002020-07-06 17:00:00GMT+01:00I see tea in icetea - workshopSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 26.00
Sociale prijs - 4.50

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8817

Mmm … de zomer! Voel de zon op je huid en laat je haren waaien in de wind. En bij warme temperaturen passen koele drankjes. Wist je dat je met theeblaadjes van de camellia sinensis allerlei brouwsels kan maken? En dat die nog lekker zijn ook? Samen met theesommelier Véronique Sanctobin ontdek je de beste manieren om thee koud te zetten, al dan niet met toevoeging van fruit en kruiden. Je staat stil bij de alternatieven voor geraffineerde suiker. Uiteraard ga je ook proeven. Je gaat naar huis met een voldaan gevoel, een paar receptjes en een heleboel praktische tips!

Over de begeleiding:

Véronique Sanctobin is theesommelier en stichtend lid van de professionele vereniging Sommelier T.
Ze volgde opleidingen in binnen- en buitenland, bij verschillende teamasters en blijft zich bijscholen. Als tea-cher wil ze haar passie voor de Camellia Sinensis doorgeven aan al wie open staat voor een nieuwe visie op de eeuwenoude drank.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.