Infosessie Wooncoop - Huren bij jezelf

U bent hier

Home > Infosessie Wooncoop - Huren bij jezelf

Wanneer

do, 10/10/2019 - 19:45 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-10-10 19:45:002019-10-10 22:00:00GMT+01:00Infosessie Wooncoop - Huren bij jezelfSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 19-8370

Wooncoöperatie Wooncoop maakt goed wonen mogelijk voor meer mensen. Na één werkjaar hebben ze 6 projecten met nu al 20 bewoners en binnenkort zijn het er 70. De bewoners van Wooncoop combineren de voordelen van huren met die van zelf eigenaar zijn. Dat kan omdat ze hun woning huren van de coöperatie en tegelijkertijd coöperant zijn, mede-eigenaar van de coöperatie. Wil je graag meer weten over Wooncoop, omdat je er wil wonen, omdat je dit project financieel mogelijk wil maken, omdat Wooncoop een goed idee is, of gewoon omdat je nieuwsgierig bent? Kom naar deze infosessie.

Praktische info:

Inschrijven kan via www.wooncoop.be/events/

Over de begeleiding:

Jeroen is gepassioneerd door nieuwe woonvormen en de vele voordelen ervan. Cohousing, gemeenschappelijk wonen, woningdelen, coöperatief wonen... noem maar op. Allemaal woonvormen die sociale verbinding en verduurzaming bevorderen.
Jeroen is lid en erevoorzitter van Samenhuizen Brugge vzw (www.samenhuizenbrugge.be). Daarnaast werkt hij als professioneel cohousingbegeleider onder de naam Gemeengoed (www.gemeengoed.be). En is hij werkend vennoot van wooncoop cvba (www.wooncoop.be), de eerste wooncoöperatie van Vlaanderen.

Foto: Dirk Van de Wiele

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.