Inleefparcours van de Brugse migrant

U bent hier

Home > Inleefparcours van de Brugse migrant

Wanneer

vr, 08/05/2020 - 14:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2020-05-08 14:00:002020-05-08 17:00:00GMT+01:00Inleefparcours van de Brugse migrantVlamingstraat 55 8000 Brugge

Waar

Rode Kruisopvangcentrum
Vlamingstraat 55
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Sociale prijs - 1.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8820

Mensen vluchten niet zomaar, ze gaan op de loop voor conflicten, ongelijkheid, armoede of klimaatverandering. Ervaar zelf hoe het is om te moeten vluchten. Je leeft je volledig in in het verhaal van een nieuwkomer en treedt in zijn of haar voetsporen. Tijdens deze tocht ontdek je welk parcours nieuwkomers afleggen en voor welke uitdagingen ze staan.

Praktische info:

Dit inleefparcours vindt plaats in het stadscentrum van Brugge. Bij bevestiging krijg je de exacte startplaats. Bij de start krijgt elk groepje een verhaal waarin ze zich kunnen inleven.

Partners:

Iedereen Mondiaal

Over de begeleiding:

Is algemeen coördinator. Daarnaast organiseert en coördineert Karl het aanbod rond de thema's "diversiteit" en "persoon en relatie"en is hij contactpersoon voor de gemeenten Zuienkerke, Torhout, Knokke-Heist en Zedelgem. Hij heeft twee bijzondere interesses: de sociale en industriële geschiedenis van Wallonië (de Borinage, Le Centre, Charleroi) en de beide wereldoorlogen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.