Internationale vrouwendag Women after work

U bent hier

Home > Internationale vrouwendag Women after work

Wanneer

vr, 06/03/2020 - 17:00 - 23:00
Voeg toe aan kalender2020-03-06 17:00:002020-03-06 23:00:00GMT+01:00Internationale vrouwendag Women after workBinnenweg 4 8000 Brugge

Waar

Het Entrepot vzw
Binnenweg 4
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Sociale prijs - 3.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.139€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.708€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8740

Elke dag zou vrouwendag moeten zijn. Maar op 8 maart zetten we Woman Power extra in de verf. Het is een dag die vrouwen wereldwijd viert, steunt en inspireert. Ook in Brugge zetten we 'de vrouw' in de schijnwerpers met een bruisend after work event voor jong en oud. Geniet van inspirerende Ted-talks van (lokale) vrouwen en neem even de tijd voor het project 'Vrouwen die raken' om andere vrouwenverhalen te ontdekken.

Praktische info:

Breng de mail met de bevestiging van je inschrijving (en betaling) mee. Die geldt als toegangsbewijs.

Partners:

Diversiteitsdienst
Femma
VIVA-SVV vzw
Wieder vzw
Vrouw en Maatschappij

Over de begeleiding:

... organiseert en coördineert het aanbod in de velden "creatief" en "leven met smaak"; is contactpersoon voor de verenigingen die deel uit maken van Brugge Dialoogstad en voor de gemeente Blankenberge.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.