Jan van Eyck in Brugge - stadswandeling

U bent hier

Home > Jan van Eyck in Brugge - stadswandeling

Wanneer

wo, 14/10/2020 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2020-10-14 14:00:002020-10-14 16:00:00GMT+01:00Jan van Eyck in Brugge - stadswandelingJan van Eyckplein 1 8000 Brugge

Waar

Standbeeld Jan Van Eyck
Jan van Eyckplein 1
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 10.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt enkele euro’s extra die wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 8.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8954

2020 is het jaar van Jan van Eyck! En die man leefde en werkte een groot deel van zijn leven in Brugge. We trekken de stad in, op naar Brugges Gouden Eeuw, en speuren naar plekken en gebouwen met een 'Van Eyck-verhaal'. Van zijn standbeeld op het plein, langs de 'Brugse schilderswijk', Hof Bladelin en Prinsenhof, gaat het naar de Sint-Salvatorskathedraal en de Burg. Raf Devriendt neemt je op sleeptouw en geeft je een verrijkende en aanvullende kijk op wat je al weet over Jan van Eyck. Na deze uitstap zal Brugges beroemdste schilder nooit meer dezelfde zijn.

Praktische info:

Een wandeling in Brugge langs gebouwen en plekken die iets betekenden in het leven en werk van Jan van Eyck. Let wel: we gaan niet binnen in het Groeningemuseum waar de twee topwerken van Van Eyck hangen. Dit valt niet te combineren met de wandeling en is een bezoek op zich waard (Bruggelingen kunnen er gratis binnen; er zijn audiogidsen).
We beperken de groep tot 20 personen. Breng een mondmasker mee.

Over de begeleiding:

Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.