Judith & Boudewijn I en het graafschap Vlaanderen

U bent hier

Home > Judith & Boudewijn I en het graafschap Vlaanderen

Wanneer

di, 07/05/2019 - 20:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-05-07 20:00:002019-05-07 22:00:00GMT+01:00Judith & Boudewijn I en het graafschap VlaanderenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 12.00

Code: 19-8081

Twee jonge mensen, Judith en Boudewijn I, omzeilen met hun liefde voor elkaar alle politieke intriges aan de koninklijke hoven van West-Europa om bij elkaar te geraken. Deze legendarische liefdesband lag zo aan de basis van het graafschap Vlaanderen. Katrien Ryserhove schetst deze ontstaansgeschiedenis en vertelt terzelfder tijd één van de mooiste en spannendste liefdesverhalen ooit. Vijftien jaar research mondt uit in een reconstructie van dit historisch correct, maar bovenal romantisch verhaal.

Over de begeleiding:

Het vertellen is Katrien Ryserhove met de paplepel ingegeven. Eerst was daar het gekende verhaal over de moorden van Beernem, waarmee ze in de voetsporen van haar vader trad. Daarna stortte ze zich op andere onderwerpen, zoals o.a. bijgeloof, de man-vrouw-relatie, het maken van een langspeelfilm en over het leven en werk van Agatha Christie. Maar geen van deze onderwerpen grijpt haar zo bij de keel als het liefdesverhaal van ‘Judith en Boudewijn’ waarover Katrien momenteel een roman schrijft.

Wil je meer weten over Katrien en haar werk? Dit is haar website: http://hetmomentbvba.be/

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.