Koken met kruiden en specerijen

U bent hier

Home > Koken met kruiden en specerijen

Wanneer

di, 02/07/2019 - 19:00 - 22:00
wo, 03/07/2019 - 19:00 - 22:00
do, 04/07/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-07-02 19:00:002019-07-02 22:00:00GMT+01:00Koken met kruiden en specerijenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge2019-07-03 19:00:002019-07-03 22:00:00GMT+01:00Koken met kruiden en specerijenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge2019-07-04 19:00:002019-07-04 22:00:00GMT+01:00Koken met kruiden en specerijenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaard - 84.00

Code: 19-8328

Je gaat in deze kooklessen aan de slag met heerlijke verse en gedroogde kruiden en specerijen. Hiermee maak je hartige en zoete zomerse bereidingen op een smaakvolle en evenwichtige manier klaar. Kok en lesgever Peter Vandermeersch leert je de ingrediƫnten beter kennen en toont hoe je ze gebruikt en combineert. De recepten zijn eenvoudig te integreren in de klassieke en de vegetarische keuken. Ook kinderen houden ervan. Je krijgt ook meer inzicht in de werking van kruiden en de verschillende kruidenfamilies.

Praktische info:

Breng een keukenschortje mee. Een volledige vegetarische maaltijd met bio-producten is in de prijs begrepen.

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italiƫ.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Trefwoorden: Duurzaamheid, Koken, Kruiden
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.