Kookworkshop - de Thaise keuken - menu IV

U bent hier

Home > Kookworkshop - de Thaise keuken - menu IV

Wanneer

za, 16/02/2019 - 09:30 - 12:30
Voeg toe aan kalender2019-02-16 09:30:002019-02-16 12:30:00GMT+01:00Kookworkshop - de Thaise keuken - menu IVSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaard - 25.00

Code: 19-8044

De Thaise keuken is zoveel meer dan koken met citroengras en kokosmelk. Ze is erg divers en maakt gebruik van een grote verscheidenheid aan ingrediënten, kruiden en specerijen. Nancy (Chanapa) Gydé, zelf Thaise met jarenlange ervaring in de catering en het geven van kooklessen, laait met haar enthousiasme je kookvuur aan. Ze vindt het een uitdaging om Thais te koken in Vlaanderen. Dat betekent dat ze een fusion keuken voorstelt waar lokale kruiden en producten hun plaats vinden naast de typisch Thaise ingrediënten. Een ervaring om niet te missen.

Praktische info:

Breng een keukenschort mee.Het menu bestaat uit:
Massaman kip curry (Massaman Gai), glasnoedels met zeevruchten (Yam Woonsen Talay) en gewokte chinese kool met paddestoelen (Pad Pak Kard Kao Hed)

Over de begeleiding:

Met jaren ervaring als catering manager van het Bangkok Hilton Hotel blijft Nancy Gydé door de keuken de Thaise kultuur promoten in de vele landen waar ze nadien verbleef. Zij is gepassioneerd door de kennis, gebruik en koken met kruiden en specerijen en brengt zo de Thaise keuken een dimensie verder dan smaak alleen.

Trefwoorden: Diversiteit
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.