Kookworkshop - help een vegetariër aan tafel!

U bent hier

Home > Kookworkshop - help een vegetariër aan tafel!

Wanneer

do, 24/01/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-01-24 19:00:002019-01-24 22:00:00GMT+01:00Kookworkshop - help een vegetariër aan tafel!Koning Albert I-laan 112 8370 Blankenberge

Waar

Dienstencentrum De Bollaard
Koning Albert I-laan 112
8370 Blankenberge

Prijzen

Standaardprijs - 28.00

Code: 19-8035

Je bent helemaal niet vertrouwd met de vegetarische keuken, maar binnenkort heb je een vegetariër aan tafel. Hoe doe je dit? Gewoon wat groenten en pasta? Of ga je voor een volwaardige maaltijd, waar iedereen van mee geniet (en niemand het vlees mist)?  Peter Vandermeersch, al jaren vertrouwd met de vegetarische keuken, leidt je binnen in de wereld van het vegetarisme. Je zal versteld staan van de mogelijkheden om toch een smaakvolle maaltijd te presenteren. En uiteraard ga je samen aan de slag om die te bereiden. Je krijgt ook een duidelijke handleiding voor het klaarmaken van het menu.

Praktische info:

Inschrijven en betalen: https://webshopblankenberge.recreatex.be/Activities/Overview

Breng een keukenschortje, een vaatdoek, een keukenhanddoek, een mesje en een plank mee. Een volledige vegetarische maaltijd is in de prijs begrepen.

Partners:

Cultuurcentrum Blankenberge

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.