Kookworkshop - lekker en gezond zonder vlees

U bent hier

Home > Kookworkshop - lekker en gezond zonder vlees

Wanneer

ma, 22/03/2021 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2021-03-22 19:00:002021-03-22 22:00:00GMT+01:00Kookworkshop - lekker en gezond zonder vleesLattenklieversstraat 28 8730 Beernem

Waar

Sinjo
Lattenklieversstraat 28
8730 Beernem

Prijzen

Standaardprijs - 30.00

Code: 21-8887

Meer en meer mensen overwegen een voedingspatroon met minder of zelfs zonder vlees. Ze doen dit om gezondheidsredenen, uit zorg voor het milieu of dierenwelzijn, voor een rechtvaardigere wereld of om welke reden dan ook. Maar hoe zorg je voor een volwaardige, gezonde en lekkere maaltijd, waar iedereen van geniet en niemand het vlees mist? Peter Vandermeersch, al jaren vertrouwd met de vegetarische keuken, leidt je binnen in de wereld van het vegetarisme. Je zal versteld staan van de mogelijkheden om toch een smaakvolle maaltijd te presenteren. En uiteraard ga je samen aan de slag om die te bereiden. Je krijgt ook een duidelijke handleiding voor het klaarmaken van het menu.Praktische info:

Inschrijven vanaf 1 september via www.beernem.be/tickets
Breng een keukenschort, een mesje, een plank, een keukenhanddoek en schotelvod mee.

Partners:

Ontmoetingscentrum De Kleine Beer

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.