Kruidenthee voor je gezondheid

U bent hier

Home > Kruidenthee voor je gezondheid

Wanneer

di, 15/10/2019 - 13:30 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-10-15 13:30:002019-10-15 16:00:00GMT+01:00Kruidenthee voor je gezondheidSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 19.00
Sociale prijs - 4.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8406

Tijdens deze workshop kom je alles te weten over kruidentheeën of infusies. Welke thee gebruik je best voor een goede spijsvertering of bij een verkoudheid? Welke infusie is vochtafdrijvend of rustgevend? Je krijgt van herboriste Rita Gesquiere veel info en recepten. Je proeft en je maakt ook enkele mengelingen om thuis te gebruiken. Kruidenthee als gezondheidsmiddel, meer dan een goed idee!

Praktische info:

Je proeft heel wat infusies en neemt ook enkele mengelingen mee naar huis.

Over de begeleiding:

Rita Gesquiere woont in Langemark en is al jaren geïnteresseerd in wilde planten. Om die passie te funderen en verdiepen volgde Rita een opleiding tot herboriste en kruidenverwerker bij Syntra West. Zij organiseert geregeld workshops over planten, kruiden en bessen en begeleidt ook planten- en kruidenwandelingen. Je kan Rita Gesquiere contacteren op r.gesquiere@telenet.be.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.