Laat je niet vangen! - Samen voor een echt sociaal beleid in Brugge

U bent hier

Home > Nieuws > Laat je niet vangen! - Samen voor een echt sociaal beleid in Brugge

Armoede is een onrecht en dat willen we ook in Brugge op de politieke kaart zetten. Armoedeorganisaties en sympathisanten bouwen op 17 oktober - Werelddag van Verzet tegen Extreme Armoede - een groot armoedeweb en maken zo zichtbaar hoe complex het armoedeprobleem is.

Je hoort verhalen, recht  uit het leven gegrepen, en je ziet hoe nauw armoede verbonden is met onderwijs, wonen, gezondheid, sociale contacten... Ook onze nieuw verkozen politici roepen we op het appél. De verkiezingen zijn voorbij, de beloftes gedaan, nu is het tijd voor het échte engagement.Maar vooral jouw aanwezigheid als Bruggeling is belangrijk. Laat zien dat je armoede in een welvarende stad niet langer tolereert.

Triple Jack Portatief zorgt voor een muzikale noot. Na de manifestatie ben je welkom op de receptie verzorgd door het soepcafé.

Laat je niet vangen!
woensdag 17 oktober, van 18u tot 19u30, De Burg, Brugge
Gratis - je hoeft je niet in te schrijven

Programma
18u: samenkomst op de Burg - muziek door Triple Jack Portatief
18u30: verwelkoming - opbouw van het armoedeweb met getuigenissen over uitsluiting - politieke oproep voor een sociaal gemeentebeleid
19u30: met muziek naar de Jan Garemijnzaal van het Belfort - receptie verzorgd door Soepcafé Brugge

Oproep: breng een slotje mee met je naam op en steun de actie 'Klik je solidair vast'. Je hangt je slot aan de campagnebrug en ondersteunt zo de eis voor een écht solidair beleid in Brugge.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.