Maak je eigen ecologische schoonmaakmiddelen + online vragenuur met Anne Drake

U bent hier

Home > Maak je eigen ecologische schoonmaakmiddelen + online vragenuur met Anne Drake

Wanneer

di, 02/06/2020 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-06-02 19:00:002020-06-02 22:00:00GMT+01:00Maak je eigen ecologische schoonmaakmiddelen + online vragenuur met Anne DrakeThuis 8000 Brugge

Waar

Bij je thuis
Thuis
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 49.00
Sociale prijs - 10.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8944

Zelf je ecologische poetsproducten maken is leuk, milieuvriendelijk, goed voor je gezondheid én je budget!

Met het pakket van Anne Drake, auteur van Ecologie op hoge hakken en Ecolifestyle, kan je zelf aan de slag! Het pakket wordt naar het door jou opgegeven adres gestuurd en bevat alle grondstoffen om 5 producten te maken; wc-reiniger, waspoeder, allesreiniger, citroenschuurcrème en de essentiële oliën. Je krijgt ook een link naar een video met instructies.


Noteer alvast in je agenda: op maandag 29 juni om 19u30 kun je via het platform Zoom vragen stellen aan Anne. Een grote meerwaarde bij deze thuis-activiteit!

Praktische info:

Na 2 juni worden de pakketten zo snel mogelijk opgestuurd.
Voor de Q&A met Anne Drake op maandag 29 juni om 19u30 werken we met het platform Zoom.

Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je de dag van de activiteit een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie.

Download alvast Zoom op je pc of tablet. Hier lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom: https://www.vormingplus-brugge.be/deelnemen-aan-een-online-activiteiten-...

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.