Maak je eigen juweel met zilverklei

U bent hier

Home > Maak je eigen juweel met zilverklei

Wanneer

do, 27/06/2019 - 18:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-06-27 18:00:002019-06-27 22:00:00GMT+01:00Maak je eigen juweel met zilverkleiSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 75.00

Code: 19-8173

Met kneedbaar zilver, ook zilverklei genoemd, kan je op een vrij eenvoudige manier zelf een juweel (hanger en/of oorbellen) maken. Kneedbaar zilver is gemaakt van zilverpoeder, organisch materiaal en water. Met behulp van enkele materialen ontwerp je je juweel(tjes). Het werk wordt gebakken op 800 graden, de zilverpartikels fusen aan elkaar door de warmte en je krijgt uiteindelijk een juweel van 99,9% zilver. Tine Demol Art Clay Silver instructeur en edelsmid zal je hierbij begeleiden. Ze brengt alle benodigde materialen mee.

Praktische info:

10 gr zilverklei en het gebruik van alle materialen en het bakken is in de prijs begrepen, de afwerkingsmaterialen niet.

Over de begeleiding:

Tine is een creatieve duizendpoot.
Het begon allemaal met Fimo, aanvankelijk poppen boetseren, sinds 10 jaar ook juwelen ontwerpen in Fimo. Daarnaast volgde ze meerdere opleidingen zilverklei en werd zilverklei-instructeur. En de microbe kroop steeds verder, er volgden nog meer opleidingen.
Intussen is Tine ook textieldecorateur, modiste en edelsmid. In haar atelier ontwerpt ze juwelen (textiel, polymeerklei, zilver, halfedelstenen,…) en hoeden op maat. Je bent er steeds welkom op afspraak. Tine houdt er ook van om haar kennis en passie door te geven tijdens haar workshops.

Voor meer info: www.actino.be
Volg haar op Facebook: https://www.facebook.com/tinedemolactino

Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.