Maak je eigen juweel met zilverklei

U bent hier

Home > Maak je eigen juweel met zilverklei

Wanneer

wo, 26/08/2020 - 10:30 - 15:30
Voeg toe aan kalender2020-08-26 10:30:002020-08-26 15:30:00GMT+01:00Maak je eigen juweel met zilverkleiSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 93.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 77.50
Sociale prijs - 15.50

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8938

Met kneedbaar zilver, ook zilverklei genoemd, kan je op een vrij eenvoudige manier zelf een juweel (hanger en/of oorbellen) maken. Kneedbaar zilver is gemaakt van zilverpoeder, organisch materiaal en water. Met behulp van enkele materialen ontwerp je je juweel(tjes). Het werk wordt gebakken op 800 graden. Door die hitte fusen de zilverpartikels aan elkaar en krijg je een juweel van 99,9% zilver. Tine Demol - Art Clay Silver instructeur en edelsmid - zal je hierbij begeleiden. Ze brengt alle benodigde materialen mee.

Praktische info:

10 gr zilverklei en het gebruik van alle materialen en het bakken zijn in de prijs begrepen, de afwerkingsmaterialen niet.
Breng je picknick mee.

Over de begeleiding:

Tine is een creatieve duizendpoot.
Het begon allemaal met Fimo, aanvankelijk poppen boetseren, sinds 10 jaar ook juwelen ontwerpen in Fimo. Daarnaast volgde ze meerdere opleidingen zilverklei en werd zilverklei-instructeur. En de microbe kroop steeds verder, er volgden nog meer opleidingen.
Intussen is Tine ook textieldecorateur, modiste en edelsmid. In haar atelier ontwerpt ze juwelen (textiel, polymeerklei, zilver, halfedelstenen,…) en hoeden op maat. Je bent er steeds welkom op afspraak. Tine houdt er ook van om haar kennis en passie door te geven tijdens haar workshops.

Voor meer info: www.actino.be
Volg haar op Facebook: https://www.facebook.com/tinedemolactino

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.